Expositie van Sandra Pot in De Lampegiet

Overzicht

Kunst uit Rhenen - Expositie van Sandra Pot in De Lampegiet

Datum: 23 apr 2019

Tot en met 15 mei kunt u naar de expositie van Sandra Pot in De Lampegiet in Veenendaal. Bronzen beelden en schilderijen van de Rhenense kunstenares worden getoond in de prachtige foyer van het theater.

De schilderijen in buitenlandse sferen komen mooi tot hun recht bij de expositie van Sandra Pot in De Lampegiet. De schilderijen hangen op hagelwitte muren, daaronder prijkt een knalrood tapijt. De twee dames Indian Summer I en Indian Summer II nemen u mee naar een zomers land. Ook de Andalusische paarden, Caballos Blancos, nemen u mee in de sferen van het Spaanse Jerez de la Frontera. In het andere gedeelte van de foyer hangt een kudde paarden genaamd Horses. De dames van het schilderij Ladies Night vieren feest. De bronzen paarden Fuego en Libre komen ook goed tot zijn recht in de prachtige ontvangstruimte op het rode tapijt.

Kunst uit Rhenen - Expositie van Sandra Pot in De Lampegiet - Indian summer I en Indian summer II en Caballos Blancos

Bij de expositie van Sandra Pot in De Lampegiet toont zij haar vrije werk. Haar grootste inspiratiebron waar ze graag zelf mee bezig is zijn sierlijke vrouwen en paarden. Meestal figuratief en soms wat abstract of een combinatie van beide. Uiteraard is het ook mogelijk een schilderij of bronzen beeld in opdracht  door Sandra te laten maken van bijvoorbeeld uw huisdier of een persoon. Misschien een dierbare herinnering ter gelegenheid van uw huwelijk, jubilea, zwangerschap of geboorte. Met een uniek schilderij of bronzen beeld, speciaal in opdracht voor u gemaakt, wordt dit aandenken vereeuwigd.

Kunst uit Rhenen - Expositie van Sandra Pot in De Lampegiet - Libre

Over Sandra Pot
Sandra Pot (1970) schildert met acrylverf, het liefst op een groot doek. Bronzen beelden maken is haar grote passie. Het maken van een wasmodel, afleveren bij de bronsgieterij, het ciseleren (afwerken) van het bronzen beeld en het patineren (kleur geven) is zeer arbeidsintensief, maar zo mooi om dit hele proces te doorlopen. “Prachtig om van niets iets te mogen/kunnen maken,” aldus de kunstenares. Sandra wordt geinspireerd door de schoonheid van dieren en mensen, dit vormt voor haar een onuitputtelijke inspiratiebron. In haar bronzen beelden en schilderijen vindt u kracht, schoonheid, sierlijkheid en positiviteit.

Bezoek voor meer informatie Sandra’s website.

Locatie

Kerkewijk 10 Veenendaal

Tijden

Begint 23 apr 2019 om 10:00 uur
Eindigt 15 mei 2019 om 23:00 uur

Toegangsprijs

Gratis (expo)

Contactgegevens