Ekaterina Levental bij De Korenwinde

Overzicht

Muziek in Rhenen - Concerten De Korenwinde presenteert Ekaterina Levental: De grens

Datum: 12 jan 2019

De Grens is het vervolg op de succesvolle solovoorstelling De Weg, die De Korenwinde in september 2016 samen met De Vlam heeft georganiseerd. De Grens begint daar waar De Weg eindigt. De Grens vertelt je een waargebeurd en hoopvol verhaal, opgetekend aan de rand van Nederland, met prachtige muziek. Ekaterina Levental vertelt, speelt, zingt en begeleidt zichzelf op de harp. De Grens is gebaseerd op dagboekfragmenten uit de periode waarin Ekaterina als 16-jarige vluchtelinge aankwam in Nederland. In een indrukwekkende onewomanshow vertelt ze over haar zoektocht naar een nieuwe identiteit in diverse opvangkampen. We zien Nederland door de ogen van een buitenstaander, met veel humor en begrip. Ekaterina Levental laat op ontroerende en confronterende wijze zien hoe het leven is in een niemandsland, als hoop het enige is dat rest.

Dit concert vindt plaats in De Vlam.

Muziek in Rhenen - Concerten De Korenwinde presenteert Ekaterina Levental: De grens

Over De Korenwinde
Stichting Concerten De Korenwinde organiseert jaarlijks in Rhenen zes of zeven concerten met klassieke kamermuziek, waaronder De Groote Oorlog. Voor deze concerten is ‘De Vlam’ de vaste locatie, met ca. 75 zitplaatsen.De concerten hebben een lage drempel en kenmerken zich door kleinschaligheid, intimiteit en direct contact tussen musici en publiek.Veel mensen weten de weg naar ‘De Vlam’ al te vinden; ook u bent van harte welkom!

U kunt een keuzeabonnement nemen voor 4 of 5 concerten, maar u kunt natuurlijk ook een volledig abonnement voor alle 6 concerten aanschaffen. Het keuzeabonnement wordt verstrekt als knipkaart, zodat u zelf kunt bepalen welke concerten u bijwoont. Een abonnement biedt u een flinke korting ten opzichte van het kopen van losse kaartjes, en als donateur is de korting nog hoger! Het jubileumkinderconcert valt buiten enig abonnement; daarvoor moet u apart een kaartje bestellen à € 10,00 per persoon. Ook hier mogen kinderen gratis naar binnen.

Kijk voor meer informatie over concerten op de website van Stichting Concerten De Korenwinde. Ook deze voorstelling van Ekaterina Levental wordt  samen met De Vlam georganiseerd.

Foto’s: © Chris Koolmees

Locatie

Beukenlaan 2 Rhenen

Tijden

Begint 12 jan 2019 om 20:00 uur

Toegangsprijs

27 Jaar en ouder: € 18,=
19 t/m 26 jaar: € 12,=
Jongeren t/m 18 jaar: Gratis

Contactgegevens