Dance for Liberty bij Bollee Events

Overzicht

Jongeren in Rhenen - Dance for Liberty door Jongerenraad Rhenen bij Bollee Events

Datum: 28 mrt 2020

Dit event is gecanceld i.v.m. de corona uitbraak

Er wordt gekeken of dit op een later moment kan plaatsvinden.

75 jaar vrijheid is belangrijk voor iedereen, van alle leeftijden. Dat wij op onze manier vrij kunnen leven, is grotendeels te danken aan de bevrijding van Nederland 75 jaar geleden. We kunnen reizen, onze mening uiten en proberen onszelf te zijn en dat kan niet worden onderschat. Jongerenraad Rhenen is er dan ook van overtuigd dat deze vrijheid gevierd moet worden. Daarom organiseert de Jongerenraad op 28 maart 2020 een groot feest: Dance for Liberty! Want, op welke manier kun je nou beter de vrijheid vieren dan met een feestje? In Bollee gaat het dak eraf.

Op Dance for Liberty staat er een hele vette line-up en natuurlijk is er een special guest. Jongerenraad Rhenen wil heel graag met jullie op deze manier de vrijheid samen vieren. Zet het daarom nu alvast in je agenda!

Over Jongerenraad Rhenen
De Jongerenraad Rhenen is al sinds 2006 actief om jongeren te informeren en te activeren bij maatschappelijke kwesties. Voorzitter Sven Alkemade vat het samen in: “We praten niet over jongeren, we zijn het”.

De Jongerenraad Rhenen werd opgericht met als doel om op te komen voor jongeren in de gemeente Rhenen. Bijna negen jaar later doen ze dit nog steeds en geeft ze (als officieel adviesorgaan) advies aan het college van Burgemeester en Wethouders, zowel gevraagd als ongevraagd.

Jongeren in Rhenen - Dance for Liberty door Jongerenraad Rhenen bij Bollee Events

Eens in de drie weken komen de leden bij elkaar voor een vergadering in het Huis van de Gemeente, waarbij zaken worden besproken die jongeren aangaan. Daarnaast organiseert de Jongerenraad Rhenen muziekavonden, debatten rond verkiezingen en neemt ze deel aan bij bijeenkomsten rond (gemeente)projecten, zoals EU 4 YOU. In de Jongerenraad Rhenen zitten jongeren uit die gemeente. Zij proberen een goede afspiegeling van de doelgroep te vormen door veel contact te onderhouden met jongeren. Ook hebben we een dagelijks bestuur, bestaande uit een voorzitter, vicevoorzitter, secretaris en penningmeester.

Meer informatie vind je via de website of de Facebookpagina van de Jongerenraad Rhenen. Klik hier om kennis te maken met de leden.

Foto: © Matan Segev (banner, agenda en slide).

Locatie

Grebbeweg 69 Rhenen

Tijden

Begint 28 mrt 2020 om 22:00 uur
Eindigt 29 mrt 2020 om 03:00 uur

Toegangsprijs

Tot 29 maart, 00:00 uur: Gratis (**)
Hierna: € 5,= p/p (*/**)

* Aan de deur.
** Toegang enkel voor 16 jaar en ouder.

Contactgegevens

Cultuurplatform Rhenen - Logo Jongerenraad Rhenen