Cunera Wandeltocht

Overzicht

Excursie in Rhenen - Cunera Wandeltocht 2018 met Wim van Zanten tijdens Cuneradag

Datum: 10 jun 2017

Vraag Wim van Zanten naar de mooiste plekjes op de Heuvelrug en hij neemt je mee over wandelpaden met prachtige vergezichten en kronkelpaden tussen bloeiende brem. Dus als deze liefhebber van wandelen in de natuur een route tussen Rhenen en Elst uitstippelt, dan is het genieten.

De Cunera Wandeltocht is een rondje van ruim 10 kilometer tussen Rhenen en Elst. De route gaat langs de noordflank van de Utrechtse Heuvelrug en terug langs de zuidhelling, met uitzichten over de Rijn en Betuwe. Het is een tocht voor elke leeftijd, mits goed ter been, want het gaat bijna alleen over bospaden.

Deze negende Cunera Wandeltocht heeft slechts één afstand. Dat maakt hem geschikt als wandeling voor het hele gezin. Met de bijbehorende gezellige sfeer van een avondvierdaagse. De wandeltocht begint en eindigt tussen de kraampjes en attracties van de Cuneramarkt.

Het inschrijfgeld gaat naar de Stichting Hulp aan Câmpina, die de levensomstandigheden wil verbeteren in de gelijknamige Roemeense stad. De Cunera Wandeling duurt ruim twee uur. “Kinderen kunnen deze afstand gemakkelijk lopen”, weet route-uitzetter Wim van Zanten uit zijn ervaring in het onderwijs. “Maar het gaat wel door bos en dan is het beter dat ze onder toezicht van volwassenen lopen.”

De inschrijving begint om 11:00 uur bij de kraam van Stichting Hulp aan Câmpina, tegenover restaurant De Koning van Denemarken. Honden zijn verboden op Plantage Willem III.

Locatie

Tegenover Utrechtsestraatweg 2 Rhenen

Tijden

Begint 10 jun 2017 om 11:00 uur
Eindigt 10 jun 2017 om 15:00 uur

Toegangsprijs

Volwassenen: € 2,50
Jongeren t/m 12 jaar: € 1,25

Contactgegevens