Cultureel Café Rhenen op 17 oktober

Overzicht

Evenement in Rhenen - Cultureel Café Rhenen op woensdag 17 oktober 2018 in Grand Café Moeke Rhenen

Datum: 17 okt 2018

Op 17 oktober wordt het tweede Cultureel Café Rhenen van 2018 gehouden. Normaal zou dit de derde editie zijn, maar helaas vond op de geplande datum van 22 maart de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Jammer, maar de organisatie wilde de bezoekers de ruimte bieden om naar het stemlokaal te gaan en de exit-polls via radio en tv te volgen. De leuke en boeiende gasten die voor 22 maart op de planning stonden komen dus nu naar Cultureel Café Rhenen.

Programma

  • Nienke Siezenga is 13 jaar en zit op het CLV in Veenendaal. Zingen is haar grote passie. In 2017 heeft zij meegedaan aan The Voice Kids en is daar tot en met de battles gekomen. Afgelopen jaar heeft ze meegedaan aan de vlowpopronde en heeft deze ook gewonnen. Nienke zingt ook bij Make Some Noice Kids (MSNK ), een koor dat vergelijkbaar is met Kinderen voor Kinderen.

Cultuur in Rhenen - Cultureel Café Rhenen - Nienke Sietzenga

  • MaldeGuys (Lars van Maldegem en Quinten van der Sluys) laten herinneringen tot leven komen. Met hun camera’s en drone’s zorgen zij ervoor dat uw belangrijkste of mooiste herinneringen op beeld worden vastgelegd, zodat u ze op elk moment kunt herbeleven. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en ze stoppen pas wanneer de klant echt tevreden is over het resultaat. Geen opdracht is te gek en geen project te groot. De MaldeGuys gaan altijd tot het uiterste. Misschien heeft u Lars van Maldegem en Quinten van der Sluys al in actie gezien tijdens Kleurrijk Rhenen op 8 september jl.

 

  • Pauze

 

  • De appel valt niet ver van de boom. Als dochter van singer/songwriter Ray Klaassen, zal Nina op deze avond ook zingen. Ze brengt vier door haar gekozen nummers ten gehore.

Cultuur in Rhenen - Cultureel Café Rhenen - Nina Klaassen

  • Flame of Anor is gespecialiseerd in hula hoop en poi, gecombineerd met dans en acrobatiek. Met veel passie gaan zij voor u een futuristische licht act uitvoeren die u nooit eerder gezien heeft!

Cultuur in Rhenen - Cultureel Café Rhenen - Flame of Anor

  • De zussen Linda en Karin Bos gaven vorig jaar een korte presentatie waar het publiek van Cultureel Café Rhenen laaiend enthousiast over was. Deze avond spelen zij een uurtje tijdens het naborrelen.

 

Cultureel Café vindt plaats op de bovenverdieping (ook bereikbaar met de lift) van Grand Café Moeke Rhenen. Zelf iets te delen met de bezoekers van Cultureel Café? Meld je dan nu aan en stuur een e-mail aan Lea van Son: coordinator@cultuurinrhenen.nl.

Locatie

Veerweg 1 Rhenen

Tijden

Begint 17 okt 2018 om 20:15 uur
Eindigt 17 okt 2018 om 23:00 uur

Toegangsprijs

Gratis (zaal open om 19:45 uur)

Contactgegevens