Cracow Trio bij De Korenwinde

Overzicht

Muziek in Rhenen - Concerten De Korenwinde presenteert het Cracow Trio

Datum: 13 okt 2018

Op zaterdag 13 oktober kunt u naar het eerste De Korenwinde Concert van seizoen 2018/2019. Dat wordt gegeven door het Poolse Cracow Trio. Op het programma staan onder meer werken van Brahms, Chyrzynski, Tansman en Chopin.

Klarinettiste Barbara Borowicz, cellist Jan Kalinowski en pianist Marek Szlezer ontmoetten elkaar op de Muziekacademiein Krakau, waar ze alle drie les geven. Het Cracow Trio was snel gevormd. Klarinet en cello passen wonderwel goed bij elkaar, hoewel het repertoire voor deze combinatie van instrumenten niet heel erg groot is. Het repertoire van het Cracow Clarinet Trio bestaat vooral uit stukken van Poolse componisten – deels speciaal voor het trio geschreven. Natuurlijk staat ook altijd het prachtige Trio voor klarinet, cello en piano van Brahms op het programma. Zo ook in Rhenen. De gedeelde passie en visie van Cracow Trio op kamermuziek maakt van elk concert een uniek muzikaal verhaal en een onvergetelijke ervaring.

Over De Korenwinde
Stichting Concerten De Korenwinde organiseert jaarlijks in Rhenen zes of zeven concerten met klassieke kamermuziek. Voor deze concerten is ‘De Vlam’ de vaste locatie, met ca. 75 zitplaatsen.De concerten hebben een lage drempel en kenmerken zich door kleinschaligheid, intimiteit en direct contact tussen musici en publiek.Veel mensen weten de weg naar ‘De Vlam’ al te vinden; ook u bent van harte welkom!

U kunt een keuzeabonnement nemen voor 4 of 5 concerten, maar u kunt natuurlijk ook een volledig abonnement voor alle 6 concerten aanschaffen. Het keuzeabonnement wordt verstrekt als knipkaart, zodat u zelf kunt bepalen welke concerten u bijwoont. Een abonnement biedt u een flinke korting ten opzichte van het kopen van losse kaartjes, en als donateur is de korting nog hoger! Het jubileumkinderconcert valt buiten enig abonnement; daarvoor moet u apart een kaartje bestellen à € 10,= per persoon. Ook hier mogen kinderen gratis naar binnen.

Kijk voor meer informatie over concerten op de website van Stichting Concerten De Korenwinde.

 

Locatie

Beukenlaan 2 Rhenen

Tijden

Begint 13 okt 2018 om 20:00 uur

Toegangsprijs

27 Jaar en ouder: € 18,=
19 t/m 26 jaar: € 12,=
Jongeren t/m 18 jaar: Gratis

Prijzen incl. pauzedrankje

Contactgegevens