Concert Daria van den Bercken (16:30 uur)

Overzicht

Muziek in Rhenen - Pianorecital Daria van den Bercken

Datum: 14 nov 2020

Op 16 november kunt u in De Vlam in Rhenen naar een pianorecital van Daria van den Bercken. Op het programma staan werken van op het programma werken van Beethoven en
Liszt.

De Nederlands-Russische Daria van den Bercken wordt alom geprezen om haar ‘muzikale warmte en onberispelijke virtuositeit’ en wordt ook beschouwd als ‘rolmodel voor muzikanten van de toekomst’. Haar passie is om zoveel mogelijk mensen te bereiken, zowel liefhebbers van klassieke muziek als nieuw publiek. Als 2016 Artist-in-Residence bij het Los Angeles Chamber Orchestra presenteerde ze alle aspecten van haar succesvolle aanpak, zowel in recital- en concertuitvoeringen als ook in een educatieve en sociale context. Haar TED-talk in 2014 over haar relatie met Händel werd uitgeroepen tot ‘Top Pick of 2014’.

Muziek in Rhenen - Pianorecital Daria van den Bercken

In 2016 heeft Daria de ‘Keys to Music Foundation’ opgericht. Deze stichting zoekt nieuw publiek voor klassieke muziek via artistieke en educatieve projecten. Een van de nieuwste projecten van Daria richt zich op de muziek van Mozart, gezien vanuit een groter concertperspectief. Zo laat ze het publiek inzien dat we de universele aspecten in de muziek van Mozart ook in ons dagelijks leven tegenkomen.

Daria studeerde aan de Indiana University Jacobs School of Music bij Menahem Pressler en Leonard Hokanson en aan het Amsterdams Conservatorium bij Mila Baslawskaja en Naum Grubert. Ze won de Dutch Classical Talent Award in 2006 en 2008 en de prestigieuze Amsterdamse Kunstprijs in 2012.

Deze pianorecital van Daria van den Bercken biedt plaats aan maximaal 30 toehoorders.

Foto: © Sophia van den Hoek

Locatie

Beukenlaan 2 Rhenen

Tijden

Begint 14 nov 2020 om 16:30 uur

Toegangsprijs

27 jaar en ouder: € 18,= p/p
19 - 26: € 12,=
Jongeren t/m 18 jaar: Gratis

Contactgegevens