DE GELDERLANDER OP ZOMERTOER IN RHENEN

Overzicht

Datum: 1 augustus 2015

De redactie van de Vallei-editie van De Gelderlander begint maandag aan de 3e week van #dGZomertoer. Vanuit Ouwehands Dierenpark in Rhenen maken redacteuren dan een week de krant. Dagelijks is er bij de pop-upredactie van 3 t/m 6 augustus vlakbij de ingang van het dierenpark een gratis krant af te halen. Rhenen is, na zwembad De Vrije Slag in Bennekom en de Cultuurfabriek in Veenendaal, de 3e halte van #dGZomertoer.

 

Voorpagina
Alle bezoekers van het dierenpark in Rhenen kunnen een plek verdienen op de voorpagina van De Gelderlander. Bij de pop-upredactie, bij de ingang van Ouwehands, staat vanaf maandag een levensgrote voorpagina waarin bezoekers zichzelf kunnen fotograferen. De kop is: ‘Zomer schittert in de Vallei’.

 

Gastredacteur
Ook nu begroet de redactie dagelijks een gastredacteur, die in een gastcolumn Rhenen belicht. Er is nog ruimte voor suggesties voor meer gastredacteuren. Kent u een prominente Rhenenaar met een bijzondere visie? Laat het weten door een mail te sturen naar redactie.ede@gelderlander.nl.

 

Bron: De Gelderlander