Dans & Toneel

Dans & Toneel

Dance With Joywww.dancewithjoy.info
Zoals de naam al doet vermoeden, staat het plezier in dansen voorop in de balletlessen, die de leerlingen volgen als vrijetijdsbesteding of als voorbereiding voor hun toekomstig beroep. De lessen worden gegeven volgens de methode van de Royal Academy of Dance. Sinds september 1993 verzorgen wij lessen, voor jongens en meisjes, in Veenendaal en sinds 1995 ook in Rhenen. 

Dansemiek
Dansschool Dansemiek is een fijne plek waar peuters, kleuters, tieners en volwassenen hun passie voor dans kunnen ontwikkelen. Plezier is het allerbelangrijkste!

Toneelclub De Huchtwww.toneelclubdehucht.nl
Toneelclub De Hucht is een toneelvereniging waar iedereen met toneelaspiraties terecht kan. Jaarlijks wordt er door de Hucht één productie gebracht die meerdere malen wordt uitgevoerd. Mocht je belangstelling hebben dan bestaat de mogelijkheid om een keer binnen te lopen tijdens een van onze repetities. De Hucht is in 2001 opgericht om het Rhenense publiek de mogelijkheid te bieden om in hun eigen woonomgeving kennis te maken met boeiend amateurtoneel. Toneelvereniging De Hucht is met ingang van 20 augustus 2004 een officiele vereniging.