Campagne Jeugdfonds Sport & Cultuur

Overzicht

Datum: 12 juli 2020

Mag ik straks ook weer meedoen? 

 

Als gevolg van de coronacrisis hebben steeds meer gezinnen te maken met geldzorgen. Kinderen en jongeren die voor de crisis wekelijks naar een sport- of cultuuractiviteit gingen, staan wellicht volgend seizoen aan de zijlijn. Simpelweg omdat ouders het lesgeld of de contributie niet meer kunnen betalen. 

 

Door de coronacrisis groeien meer kinderen op in een gezin met geldzorgen. Maar kinderen mogen hier niet de dupe van worden. Sport en cultuur zijn belangrijk voor de fysieke, mentale en sociale ontwikkeling van kinderen. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht helpt. Zij betaalt voor deze kinderen de contributie of het lesgeld voor sport en/of cultuur zoals voetbal, dansen, judo of muziek. Ken je een kind dat hulp nodig heeft? Of wil je helpen? Kijk voor meer informatie op magikweermeedoen.nl. 

 

Cultuurplatform Rhenen - Mag ik ook weer meedoen van Jeugdfonds Sport & Cultuur Nederland

 

Met de campagne Magikweermeedoen.nl wil het Jeugdfonds Sport & Cultuur gezinnen laten weten dat ze er voor de kinderen en jongeren zijn. Ruim 272.000 kinderen groeien in Nederland op in armoede. Dat zijn maar liefst 2 kinderen per schoolklas. Dit aantal zal door de crisis zeker nog stijgen. Leerkrachten, buurtsportcoaches, schuldhulpverleners en andere professionals kunnen een aanvraag voor een gezin doen. Ook kun je als particulier doneren. Klik hier om een donatie te doen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht.

 

Jeugdfonds Sport is ook te vinden op:

 

Instagram: @jeugdfondssportencultuur

Facebook:@JeugdfondsSportenCultuurNederland

Twitter: @JFSCNederland