Burgemeester Hans van der Pas enthousiast over Panorama Heuvelrug

Overzicht

Datum: 25 februari 2016

Op 24 februari 2016 zijn burgemeester Frits Naafs (foto rechts) en burgemeester Hans van der Pas op werkbezoek geweest bij Panorama Heuvelrug.

 

Panorama Heuvelrug is een droom van drie kunstenaars Leo Dekker, José Raayman en Heidi Zoestbergen om een panorama te realiseren van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Het object wordt een enorm groot cirkelvormig (50,7 meter breed, 4,2 meter hoog en met een doorsnee van 16,2 meter) geschilderd uitzicht op het natuurgebied. De Cuneratoren en het rivierenlandschap rond Rhenen vormen twee van de bijzondere plaatsen die in het panorama zijn opgenomen. Het maken daarvan is in 2014 gestart. In totaal worden er 33 panelen geschilderd.
Tijdens het ontstaansproces van het Panorama is iedereen welkom om mee te genieten van de creatieve uitlatingen en het “gevecht” van de kunstenaars met hun schilderdoek en penselen om dit alles tot stand te brengen.

 

Elke laatste vrijdag van de maand is er  van 13:00 tot 17:00 uur open atelier in Ateliers Driebergen aan Bosstraat 1 (ingang aan de zijkant). Kijk voor meer informatie op de site van Panorama Heuvelrug of breng een like uit op Facebook.