BOEKPRESENTATIE DE HOFLEVERANCIER

Overzicht

Datum: 23 april 2015

Schrijver Chris Ouboter uit Lunteren presenteert op zaterdag 25 april zijn nieuwste boek ‘De hofleverancier’ in de bibliotheek in Rhenen. In aanwezigheid van burgemeester Hans van der Pas en oud-directeur van Ouwehands Dierenpark Joop Baars, zal de schrijver fragmenten voorlezen uit zijn boek ‘De hofleverancier’, een aangrijpend verhaal over het leven van zijn schoonvader Luit Elzinga.

 

Mei 1940 het Nederlandse leger
Een jongen van 22 jaar die als motorordonnans op pad gestuurd wordt tijdens de eerste heftige oorlogsdagen op en rond de Grebbeberg. En vervolgens geconfronteerd wordt met verraad en bedrog. Gevochten heeft voor zijn land tegen de overmacht van de Duitsers. Na vijf dagen zwaar te hebben gevochten is hij krijgsgevangen genomen door de Duitsers. Door een wonder heeft hij de oorlog overleefd.

 

Chris Ouboter
Tijdens de presentatie vertelt Chris Ouboter over de totstandkoming van het boek. Bovendien is de speciale Rhenen-collectie van de bibliotheek te bekijken met veel bijzondere oudere en nieuwe boeken over de Slag om de Grebbeberg.

 

Er zal gelegenheid zijn om met de schrijver in gesprek te komen. Desgewenst kunt u het boek aanschaffen en van een handtekening of opdracht laten voorzien.

 

Kijk hier naar een interview met schrijver Chris Ouboter in een uitzending van EDE TV op 1 december 2014.

 

Het boek ‘De hofleverancier’ is te bestellen voor € 24,95 op bol.com.

 

Locatie
De bibliotheek Z-O-U-T, Bantuinweg 2, Rhenen

 

Datum
25 april 2015
Aanvang 11.00 uur

 

Toegangsprijs
Vrij entree

 

LOGO 75 JAAR SOG RHENEN-CONT        z-o-u-t_logo-lang_rgb_klein