BEELDEN EXPOSITIE

Overzicht

Datum: 30 mei 2015

Op zaterdag 6 en zondag 7 juni exposeert de Rhenense beeldhouwer Winfried van de Maagdenberg in de uiterwaarden aan de Marsdijk in Lienden tegenover restaurant ‘Tante Loes’. De expositie is onderdeel van de kunst- en cultuurroute Buren B!zonder. Gast bij Winfried is Edith van den Broek. Zij maakt sculpturen van hout.

 

Het getoonde werk van Winfried omvat bronzen en natuurstenen sculpturen. De ideeën achter de beelden zijn nauw verwant met het leven van de kunstenaar. Winfried verdiept zich in veel onderwerpen en de resultaten van zijn ontdekkingsreizen brengt hij tot uitdrukking in diverse materialen.

 

Buren B!zonder
Een overzichtstentoonstelling van het werk van alle deelnemers aan de kunst- en cultuurroute is te zien in een gemeentelijk monumentaal pand bij Anjo de Jong, Achterbonenburg 6 in Buren. Het publiek kan aan de hand van de opgedane impressies een route samenstellen langs de ateliers van kunstenaars in Buren en omliggende gemeenten.

 

Locatie
De beelden expositie is direct te bereiken met het fietsers- en voetgangersveer bij ‘Tante Loes’ van Rhenen naar Lienden en te vinden in de uiterwaarden aan de Marsdijk, vlakbij de aanlegplaats.

 

Datum
6 en 7 juni van 11.00 – 17.00 uur

 

Toegangsprijs
Vrij entree

 

logo-buren-bijzonder