Battle of the Talents 2017

Overzicht

Datum: 4 januari 2017

Vorig jaar was de eerste Battle of the Talents een groot succes. Diverse jonge talenten hebben laten zien wat ze kunnen en kregen de kans om, via dit event, kennis te maken met het entertainment vak. Vanwege dit succes heeft het Cultuurplatform Rhenen besloten om ook dit jaar weer een nieuwe Battle of the Talents 2017 te organiseren. Ze doen dit wederom samen met Studio 0317 en MBMG.

 

Talenten uit de wijde omgeving kunnen zich inschrijven via de website. Een paar gegevens invullen en een YouTube filmpje is genoeg om jezelf straks in de schijnwerpers te laten staan. Niet alleen talenten verlenen hun medewerking, maar ook studenten van bijvoorbeeld het ROC Ede, die leren voor cameratechniek, produceren, fotografie, enzovoorts, werken mee om dit project tot een succes te maken. Een paar leerlingen hebben nu zelfs zitting in de organisatie zodat de Battle of the Talents up-to-date blijft en vooral dicht bij de doelgroep blijft staan: de jongeren van 12 tot en met 21 jaar.

 

Kortom, dit jaar willen we weer knallen! Dus schrijf je in voor 31 januari en laat zien wat je kan. Niet alleen muziek, maar ook dans, kunst, poƫzie, etc, is welkom op ons podium. Van alle inzendingen gaan er 10 door naar de finale op 8 april 2017, wederom bij Bollee Events in Rhenen.

 

Ga voor meer informatie de website, Facebook, Instagram, YouTube of Twitter. De winnares van de eerste editie van Battle of the Talents, Joy Davelaar, heeft speciaal voor jou een boodschap!