Arena atletiek voor hardlopers én wandelaars

Overzicht

Datum: 12 maart 2016

Vanaf eind maart kunnen zowel hardlopers als wandelaars bij Arena Atletiek terecht voor een sportieve uitdaging. De doorgewinterde sporters zijn van harte welkom bij de wandel- en loopgroepen voor gevorderden. Voor beginners gaan er twee cursussen van start waarin kennis wordt gemaakt met hardlopen of sportief wandelen.

 

De cursussen zijn bedoeld voor volwassenen die onder begeleiding van een gekwalificeerde trainer en in eigen tempo willen beginnen met hardlopen of sportief wandelen. Gedurende tien weken zijn er twee trainingen per week, waardoor je langzaam en verantwoord opbouwt.

 

In de cursus Hardlopen voor Beginners train je van 1 naar circa 20 minuten aaneengesloten hardlopen, met als einddoel een afstand van 3 kilometer. De trainingen starten op maandag- en donderdagavond om 19.15 uur bij ’t Gastland in Rhenen. De eerste training is op 31 maart.

 

De cursus Sportief Wandelen voor Beginners begint op 30 maart en begeleidt je naar een wandeltempo van 5 kilometer per uur. De trainingen beginnen op woensdagavond om 19.15 uur op het parkeerterrein van Candia en op zondagochtend om 09.00 uur bij de ingang van het bos aan de Nieuwe Veenendaalseweg, tegenover de Bremlaan.

 

De kosten voor een cursus zijn €40,00. Neem voor meer informatie en een inschrijfformulier contact op met Angela van Willigenburg (angeladuin@gmail.com).

 

Kan je al 3 kilometer aaneengesloten hardlopen of wandel je met gemak 5 kilometer per uur? Loop dan eens vrijblijvend met een training mee en ontdek de meerwaarde van Arena Atletiek. Voor hardlopers zijn er elke dag, behalve vrijdag, trainingen of duurlopen op diverse niveaus. Voor wandelaars start Arena op 30 maart naast de cursus een reguliere wandelgroep die wat sneller en langer gaat dan de cursisten. Deze wandelgroepen zijn ook op woensdagavond en zondagochtend.

 

Meer informatie over de reguliere hardloop- en wandelgroepen is te vinden op www.arena-atletiek.nl. Aanmelden kan eveneens bij Angela van Willigenburg.