Afsluiting Panda scholenproject en prijsuitreiking

Overzicht

Datum: 23 juni 2017

Maandag 19 juni was het zover: 200 Rhenense schoolkinderen verzamelden zich om 10:00 uur met hun begeleiders bij de entree van Ouwehands Dierenpark. Het weer was geweldig en de spanning om de panda’s nu eindelijk echt te zien liep op. De organisatie verliep vlekkeloos. De dierentuin had voor elke school vouchers voor pakjes drinken en speurtochten klaar gelegd. Toen kon de pret beginnen en verdwenen de groepen in het park.

 

Om 12:30 uur was het voor alle groepen verzamelen op het jungle plein waar onze burgemeester Hans van der Pas de prijzen voor de mooiste panda werkstukken ging uitreiken. Spannend! Deze prijzen waren ook door Ouwehands beschikbaar gesteld.

 

De 1ste prijs mocht de Cuneraschool ontvangen met hun Groene Boekje, waarin veel en goede informatie over de panda’s. “Keurig verzorgd en afgewerkt” was de mening van de jury. De tweede prijs was voor het ludieke werkstuk Pandawalk, parodie op catwalk, met rap. Helaas wilden de winnaars de rap niet rappen. De derde prijs ging naar de Montessorischool voor het Pandaspel, waarmee je tijdens het spelen veel over de panda’s aan de weet komt.

 

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd, maar uiteindelijk hebben ook de niet-prijswinnaars een onvergetelijke dag beleefd, als kroon op hun maandenlange harde werken aan hun pandawerkstukken. Bekijk hier beelden van de prijsuitreiking.