Aanbieden evenementen seizoen 2017-2018

Overzicht

Datum: 18 mei 2017

De zomerperiode komt eraan en dat betekent dat veel mensen eropuit trekken. Dit jaar valt de bouwvak in de periode van 24 juli t/m 11 augustus. De schoolvakantie is van 8 juli t/m 22 augustus. Het aantal culturele activiteiten in Rhenen zal daardoor tijdelijk afnemen en ook Cultuur in Rhenen, onze nieuwsbrief, verschijnt in een gecombineerde oplage.

 

In de tussentijd wordt er achter de schermen van Cultuurplatform Rhenen en haar deelnemers hard gewerkt aan het nieuwe cultureel seizoen, dat begint op 9 september. Die datum is niet geheel toevallig gekozen. Op deze zaterdag vindt ook in Rhenen de Open Monumentendag 2017 plaats. Houd de infopagina in de gaten voor het programma.

 

In augustus wordt het grootste gedeelte van de informatie aangeleverd. Op zich is daar niks mis mee, maar om alles in goede banen te leiden verzoekt onze webmaster evenementen die al bekend zijn voor die tijd aan te bieden. Op deze manier geniet uw evenement langere publiciteit en blijft de werkdruk zo laag mogelijk. Mocht u dus al evenementen klaar hebben, mail ze dan naar de Keimpe Dijk (webmaster@cultuurinrhenen.nl). Voor meer dan 32MB aan bijlagen (bv. foto’s) kunt u WeTransfer gebruiken. Uiteraard kunt u ook via de website uw evenement aanmelden. Klik daarvoor hier. Tevens willen wij u vriendelijk verzoeken de tekst in Word-bestanden aan te leveren.

 

Omdat u weet wat u organiseert moet de tekst minimaal 15-20 regels lang zijn. De reden is dat u uw evenement zo beter onder de aandacht brengt. De bezoekers van de website zoeken namelijk naar inhoudelijke informatie. Kortheidshalve verwijzen naar een website is daarbij niet voldoende.

 

Daarnaast dient u de volgende onderdelen op te nemen:

 

  • begin- en einddatum
  • begin- en eindtijd
  • toegangsprijs (indien van toepassing)
  • of vooraf aanmelden verplicht is
  • adres van de locatie
  • website voor verdere info
  • bij films de Kijkwijzer categorie(ën)
  • uw contactgegevens (naam, telefoonnummer en e-mailadres)

 

Op deze pagina leest u meer over het gebruik van afbeeldingen (bv. criteria). Op In de steigers kunt u evenementen aanbieden die nog geen concrete invulling hebben, maar waarvan u de datum wilt delen met andere organisatoren.

 

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u mailen naar de webmaster.